Søppeltaxi Halden henter ditt avfall/boss til en rimelig pris fra 479,-

Søppeltaxi er en effektive måte å bli kvitt alt du måtte ønske å kaste, vi hjelper deg med henting, rydding og kasting av all type avfall. Vi tilbyr søppelhenting i Halden.

Slik fungere det

1

Få en prisoverslag

Send inn forespørsel eller ring/sms oss.

2

Avtale tid

Er du fornøyd med prisoverslaget fra oss kommer vi til deg etter avtalt tid.

3

Vi fjerner

Vi laster inn og kjørevekk vekk avfallet til avfallsstasjon.

Vi har søppelbiler Halden som kan hjelpe deg med fjerning av søppel

Bosshenting.no rydder og fjerner all type søppel så du slipper å gjøre det! Søppeltaxi henter søppel og avfall overalt i Halden, enten det er privat eller bedrift. Vi henter og leverer som en taxi bare vi frakter boss og avfall. For oss er det veldig viktig at kunden er fornøyd med jobben vi i Bosshenting.no. Vi har kundens behov i fokus og vårt mål er å yte best mulig service.

Foredelen med søppeltaxi

Spare tid

Ved å benytte søppeltaxi slipper du å kjøre til gjenvinningsstasjonen og sortere og kaste søppel og skrot.

Slipp kø

Vi henter og leverer søppelet til nærmeste gjenvinningsstasjon, skulle du gjort dette selv risikerer du å måtte stå i kø og få en tilgriset bil.

Enkelt å bruke

Søppeltaxi er den enkleste tjenesten å benytte for å få fjernet avfall. Våre ansatte kommer med en varebil som kan plasseres så nærme avfallet som mulig. En Container krever stor plass og at en lastebil kommer og plasserer den. Du må betale for leie av containeren og det kan innebære at du må søke om tillatelse for å ha den stående. Ved å velge søppeltaxi vil vår varebil kun ta opp plass når vi er å henter avfallet.

Søppeltaxi Halden henter de fleste type boss / avfall som

BEDRIFT: 

Rusk, rask, søppel, emballasje, kontormøbler, ukurante lagervarer, utrangert utstyr, gamle PC’er m.m. Vi leverer også arkivmateriale til forbrenning. Rydd opp i skap, på lagerrommet, under trappa, i bakgården, i arkiver og på uteareal.

PRIVAT: 

Rusk, rask, søppel, emballasje, møbler, elektronisk, PC-utstyr, oppussingsavfall, hageavfall, spesialavfall, dødsbo m.m.

Priser

Hva som er inkludert i prisen

Pris fra:

479,- pr m3

Kontakt oss skjema

Andre type tjeneste

Kaste piano, flygel, safe, pengeskap, arkivskap, ovner, varmepumper, o.l

Piano, flygel, safe, pengeskap, arkivskap, ovner, o.l kan være tunge å løfte.

Vi har kunnskapen, teknikken og utstyret som trengs for å gjennomføre pianoflytting og andre krevende flyttinger på en trygg og profesjonell måte. Sikkerheten prioriteres høyt så verken piano eller våre medarbeidere utsettes for skader under flyttingen.

Pris fra:

2999,-

Vask, rydde og tømme av dødsbo i Halden.

Bosshenting er en trygg og profesjonell aktør når det gjelder flyttehjelp og avvikling av et dødsbo. Ta kontakt med oss så avtaler vi en helt uforpliktende og kostnadsfri befaring. I samråd med kunde kan vi tilby alle tjenester det er behov for når et dødsbo eller konkursbo skal avvikles.

 • Rydding og bortkjøring til miljøstasjon
 • Lagring av dødsbo
 • Kjøp og salg av dødsbo
 • Rengjøring

Vi hjelper deg med å hente søppel som f.eks:

 • Møbler
 • Emballasje
 • Oppussingsavfall
 • Elektronisk avfall
 • Hageavfall
 • Vinduer
 • Isolasjon
 • Rydding av dødsbo
 • Rivningsavfall
 • Klær og gardiner
 • Hvitevarer
 
 • Trevirke (Impregnert)
 • Bildekk og bildeler
 • Skrot og rot
 • Fliser
 • Elektriske artikler
 • Kontor møbler
 • Lyspærer og lysstoffrør
 • Malinger og spraybokser
 • Farlig avfall
 • Metall og Jern
 • Papiravfall

Vi dekker hele Halden.

Ofte stilte spørsmål

Så lenge vi har tilgang til avfallet så slipper du å være til stede, men om det er begrenset tilgang til hvor avfallet ligger er det mest effektivt om du kan gi tilgang.

Vi leverer avfallet til nærmeste gjenvinningsstasjon hvor vi sorterer avfallet ut i fra hvilken type avfall vi har hentet. 

Vi henter alt av boss og avfall, inkludert el-avfall. Elektriske artikler kan oftest leveres til nærmeste elektronikk utsalg som for eksempel Elkjøp, Power osv. 

Ut i fra hvor stor jobben er bemanner vi oss ut fra det. Oftest er vi to mann og en varebil som kommer å henter ditt avfall og søppel.

Har du noe avfall og søppel som trengs å håndteres, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller gjennom kontaktskjema her på nettsiden for å få et uforpliktende tilbud! Ikke nøl med å ta kontakt!

Det er en rekke fordeler med å velge søppeltaxi framfor å kjøre og levere avfall selv på avfallsmottak. Først og fremst kan du bruke tiden din til noe helt annet, du slipper å håndtere søppel. Du slipper å gjøre bilen din skitten med boss og avfall. Du slipper å eventuelt stå i kø ved gjenvinningsstasjonene. Du slipper å tenke på avfallet, vi ordner alt fra henting og levering. En løsning mange benytter seg av er å leie en container eller sekk til å kaste avfallet i, men det kan ofte bli dyrt ettersom det ofte må søkes tillatelse der du skal plassere containeren og du må betale for leie av containeren. Ved å velge oss til håndtering av ditt avfall slipper du dette og du kan bruke tiden din på det du ønsker. 

Så lenge vi har tilgang til avfallet så slipper du å være til stede, men om det er begrenset tilgang til hvor avfallet ligger er det mest effektivt om du kan gi tilgang.

 

Det som kreves av deg som kunde er bare å gi oss tilgang på det som trenger å bli fraktet bort. Din tilstedeværelse er ikke essensiell så lenge vi får instruksjoner om hva som skal bli fjernet/flyttet. Vi stiller forberedt og klar til å fjerne dine uønskede objekter. Hvis du vil hjelpe oss med bæringen er det helt opp til deg selv, vi stiller ingen krav til dette. Ved å hjelpe til under bæringen vil det ta mindre tid og vi vil bli ferdig med jobben fortere. Dette fører til at vi bruker mindre tid på jobben og det blir billigere for deg.

Vi opererer ikke med noen begrensninger innen hvor mye søppel vi kan fjerne. Med dette sagt er det selvfølgelig en begrensning på hvor lenge vi kan jobbe. Vi henter piano, sikringsskap, safe og andre tunge gjenstander. Ta kontakt hvis du har mye søppel du vil kvitte deg med og få et tilbud på pris. Vi er tilgjengelige 24/7.

 

Vi beregner pris basert på hvor mange timer vi bruker på å gjennomføre jobben. Type avfall er også inne og styrer prisen. Har du farlig avfall for eksempel vil dette drive prisen opp ettersom farlig avfall er koster ekstra å levere til gjenvinningsstasjonene. Hvor mange etasjer avfallet må fraktes ned og hvor nærme vi kan plassere varebilen avgjør hvor lang tid vi bruker på å få lastet avfallet i varebilen. Avstand til nærmeste gjenvinningsstasjon spiller også en rolle. Er det god tilkomst, få trapper og kort kjøretid til den nærmeste gjenvinningsstasjon, vil vår totale pris reflektere dette. Ta kontakt for å få et tilbud.

Sorte sekker har blitt forbudt på alle avfallsmottak i Norge. Dette er fordi det ofte dukker opp spesialavfall og avvik i disse sekkene, noe som har ført til at avfall som er forbudt å kaste usortert har kommet inn i systemet og i de verste tilfeller skapt branner i gjenvinningsanlegget. Faren for brann og batterier er det gjenvinningsanleggene vil i alle tilfeller unngå i det usorterte restavfallet. Det er derfor kun lov å levere avfall i gjennomsiktige sekker. Dette gjør jobben til de som jobber på mottakene enklere, ettersom de kan se hva som blir kastet og dermed oppdage avvik.

Ja, vi tar alt avfall med oss. Normalt er det usortert avfall, som er inkludert i avtalt kilopris. Vi henter alt fra glass, stål, avfall fra oppussing, møbler, hageavfall, dekk, papp, papir, EL avfall, plast og matavfall. Vi henter også spesialavfall som farlig avfall og maling til en tilleggspris. Dette er grunnet høyere kostnad ved levering av det farlige avfallet ved gjenvinningsstasjonene.

Vi leverer avfallet ditt til den nærmeste miljøstasjon, hvor avfallet blir resirkulert, sortert og videresendt til avfallshåndteringsanlegg. Alt avfall vi henter håndteres riktig i henhold til miljø og gjenvinning, og norske lover. Unngå å stå i kø ved miljøstasjonen, vi henter og leverer ditt avfall for deg. 

Ut fra hvilken gruppe avfallet er i blir alt avfall som blir levert på gjenvinningsstasjonene gjenbrukt på ett eller annet vis. Etter at vi leverer avfallet til gjenvinningsstasjonene blir avfallet sendt videre til forskjellige steder hvor avfallet blir brukt som en ressurs. Når det gjelder restavfall, altså blandet avfall, går 10% til materialgjenvinning, 15% til deponi og 75% blir brent til energigjenvinning. Papir blir sendt videre til papirfabrikker hvor returpapiret blir benyttet som råstoff til produksjon av nytt papir. All papir som blir levert til gjenvinningsstasjoner blir gjenvunnet 100% og blir omgjort til nye papirprodukter. For hvert tonn resirkulert papir regnes det at cirka 14 trær som spares for nedhugging. Papp blir også gjenvunnet ved disse papirfabrikkene og fibrene kan gjenvinnes mellom 5 til 8 ganger. Glass sendes videre til og blir gjenvunnet til nytt glass eller råstoff til glassbetong eller isolasjon. Metall sendes til stålverk og smelteverk som gjenvinner metallet og blir brukt til for eksempel spiker, armeringsjern eller motordeler. Plast blir sendt til vasking, kverning og regranulering for å gjøre det mulig å gjenvinne 50%. Resten blir sendt til energigjenvinningsanlegg til brenning. EE-avfall eller elektrisk avfall inneholder ofte forskjellige metaller som kan gjenvinnes uten at kvaliteten blir dårligere.